Snijders biljartfabriek is gespecialiseerd in de productie van top kwaliteit gelakte biljarttafels, het laken en de detaillering naar uw wens aan te passen. Daarnaast doen wij onderhoud maar ook een grondige renovatie.

Alle biljart accessoires zijn leverbaar, zoals kwaliteits keu's, etui's, ballen, scoreborden en klokken maar ook krijt, afdeklakens, lampen enz.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bieden altijd een passende oplossing.

Specificaties

Materiaal:

Afzelia Doussie

Formaat:

elk gewenst formaat

Levertijd:

In overleg

Oxford

De speciale hoekverbinding maakt dit model wel zeer bijzonder. Bijzonder omdat de constructie uit een dubbele hoekverbinding bestaat. Naast het normale verstek bevindt zich aan de lange zijde nog een extra (pen-)verbinding welke het openstaan van het verstek voorkomt. Bovendien is door deze verbetering het design van de Oxford een stuk fraaier geworden. Dankzij onze goede ervaringen hiermee ziet u deze constructie ook toegepast bij de modellen Orleans en Cambridge. De houtkwaliteit is exact dezelfde als toegepast bij de Cambridge. Het tijdloze ontwerp komt vooral tot z'n recht in de bijzonder mooi gestyleerde poten.

Specificaties

Materiaal:

Afzelia Doussie

Formaat:

elk gewenst formaat

Levertijd:

In overleg

Cambridge

We noemen dit model met enige trots het parade-paardje uit de Snijders-stallen. Een meer dan uitstekend biljart met opvallende kwaliteiten. Gebouwd van massief Afzelia Doussie, duurzaamheidsklasse 1. Een houtsoort dat uitmunt in hardheid en sterkte. Het tijdloze, een tikkeltje klassieke ontwerp past in vrijwel elk interieur. De goed uitgebalanceerde en sterke constructie, met name van de vitale verbindingspunten, maakt probleemloos transporteren mogelijk. De zware stelpoten garanderen een perfect trillingsvrij spel. Verder is de Cambridge uitgerust met optimaal geslepen leisteenplaat van 50mm dik en rubber stootbanden. Dit stabiele Snijders biljart, dat 850 kg. weegt, is in elk gewenst formaat leverbaar.

Specificaties

Materiaal:

Diverse

Formaat:

6 / 7 / 8 / of 9 ft.

Levertijd:

In overleg

Pooltafel

Snooker en Poolbiljarts Classic of modern. Diverse modellen in verschillende materiaal uitvoeringen en prijsklassen, welke verkregen worden uit import via de fa. Buffalo

Specificaties

Materiaal:

Eiken- en mahoniehout

Formaat:

elk gewenst formaat

Levertijd:

In overleg

International

Dit geweldig stabiele biljart biedt professioneel speelplezier. De basis hiervoor wordt gevormd door het op 8 poten rustende stalen chassis in combinatie met een 5 cm dikke leiplaat en ovangkol banden. In de vormgeving zijn er variabelen in eiken- en mahoniehout applicaties. Naast de normale afmetingen is er ook een matchtafel-uitvoering.